Hvem er vi 2017-12-25T14:34:30+00:00

Hvem er Troopers for Charity


Troopers For Charity er en forening stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017.

Formålet med foreningen er at forene det at have det sjovt, vise vores dragter frem og samtidig være med til at gøre gode gerninger for andre.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores forenings arbejde, uanset om dette måtte være ved en børnefødselsdag eller gennem en indsamling.

I foreningen er de gode gerninger, de gerninger der kommer fra hjertet.

Medlemskab:
Foreningen stiller ingen krav om ejerskab af en dragt for at opnå medlemskab af foreningen.

Foreningen har to typer medlemskaber:

1. Medlemskab med dragt.
2. Medlemskab uden dragt/hjælpere.

Medlemmer med dragt:
Dragterne i foreningen skal have en høj standard, og som udgangspunkt med reference i alle filmene. Alle dragter bliver inspiceret før medlemmerne bliver godkendt, og derfor er det vigtigt, at alle nye ansøgere medsender billeder af deres dragter, sammen med deres skriftlige ansøgning.

Medlemmer uden dragt:
Medlemmer uden dragt benævnes hjælpere. Hjælperne har samme rettigheder og indflydelse som medlemmer i dragt.

Hjælpere er ikke underlagt nogen form for begrænsning i forhold til beklædning til events, men disse opfordres til at iklæde sig Star Wars relaterede tøj, hvis dette haves.

For begge typer af medlemskab gælder, at alle skal indsende en skriftlig ansøgning og evt. vedhæfte billeder af dragt/dragter til følgende adresse:

info@troopersforcharity.dk

Herefter gennemgåes den skriftlige ansøgning og evt. billeder af dragt/dragterne, og bliver man godkendt i foreningen, får man svar herom hurtigst muligt.

Bliver den skriftlige ansøgning afvist, får man også besked herom hurtigst muligt.

Alle medlemmers status i foreningen revideres en gang hver halve år.

Vi består af en samling Star Wars fans, som har brugt megen tid på at bygge vores egne kostumer, så de er screen accurate, hvilket i sig selv kan være en dyr og lang proces.
Vi er hyggelige og omgængelige personer, som alle har et job ved siden af hobbyen.

Hvorfor gør vi dette?
Vi gør dette, fordi vi skaber glæde og opmuntring, hvor end vi kommer hen. Vi besøger bla. børnehospitaler, fødselsdage, polterabender, biblioteker og en masse andre steder. Intet er for stort eller for småt til os.

Hvad koster det at få os ud til et event?
Da vi er en non-profit forening, modtager vi ikke penge for vores tilstedeværelse. Vi vil hellere have, at du donerer et beløb til en velgørenhedsorganisation i vores navn: “Troopers For Charity”, men dette er absolut ikke noget krav, i forhold til at få os ud til lige netop dit event.