Hvem er Troopers for Charity

Troopers For Charity er gået hen og blevet Danmarks største velgørende Star Wars forening for voksne og børn. Foreningen blev stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017.

Foreningen bygger på 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med foreningen er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med at vi har det sjovt og viser vores Star Wars dragter frem. Alt vores arbejde er 100 % non-profit og alt arbejde udføres ganske gratis og uden vederlag. Vi opfordrer dog til, når vi er ude til events, at man overvejer, om man evt. har mulighed for at donere et valgfrit beløb til et velgørende formål i vores navn i stedet for. Derved er vi med til at sikre, at særligt udsatte børn og unge får alle tænkelige muligheder for at få den hjælp og støtte, som de har brug for.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores arbejde i Troopers For Charity

– Uanset om dette måtte være ved et besøg på børnehospitalerne, julemærkehjemmene, en børnefødselsdag, en begravelse eller gennem et decideret indsamlingsevent sammen med en af vores efterhånden mange velgørende samarbejdspartnere.

Vi har siden starten i august 2017 deltaget i langt mere end 315 events over hele landet, og vores mere end 150 medlemmer har igennem de sidste knap 4 år arbejdet benhårdt for at skabt det fundament, som Troopers For Charity står på i dag. Vi optager både voksne og børn i vores forening, og både voksne og børn lærer derved at være en del af et stort fællesskab, hvor man skaber relationer til andre mennesker, og hvor man er med til at gøre en stor forskel for udsatte børn og unge, som er i en væsentlig sværere livssituation end en selv.

I Troopers For Charity er mottoet, at ”De gode gerninger er de gerninger, der kommer fra hjertet.”

Da vi gør det hele frivilligt, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan komme til lige præcis dit event, eller hvilke karakterer der evt. kommer til dit event. Men vi vil gøre rigtig meget for at kunne opfylde dine ønsker. Desværre vil der også være events, som vi ikke kan indgå i pga. af restriktioner fra bl.a. Disney og Lucasfilm Ltd.

Hvorfor gør vi dette?

Vi gør det, fordi vi ønsker at skabe glæde og opmuntring til specielt udsatte børn og unge, hvor end vi kommer hen. Den glæde, de smil og den varme, som vi møder alle steder, er med til at motivere os og gør, at vi gerne går den ekstra mil for lige netop de små smil. Intet er for stort eller for småt til os.

Koster det noget?

Da vi er en non-profit forening, modtager vi ikke penge for vores tilstedeværelse. Vi vil hellere have, at man overvejer, om man har mulighed for at donere et valgfrit beløb til en velgørenhedsorganisation i vores navn: “Troopers For Charity”, men det er ikke noget krav i forhold til at få os ud til lige netop dit event.