Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Hvem er vi 2018-12-05T15:17:14+00:00

Hvem er Troopers for Charity

Troopers For Charity er en forening stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. Foreningen bygger på 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med foreningen er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med, at vi har det sjovt og viser vores Star Wars dragter frem.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores foreningsarbejde, uanset om dette måtte være ved et besøg på børnehospitalerne, julemærkehjemmene, en børnefødselsdag, en begravelse eller gennem et decideret indsamlingsevent, sammen med en af vores samarbejdspartnere.

I Troopers For Charity er de gode gerninger, de gerninger der kommer fra hjertet.

Foreningen har på nuværende tidspunkt 53 medlemmer, og er stødt voksende – både i medlemstal og samarbejdspartnere.

Da vi gør det hele frivilligt, kan vi desværre ikke garantere for, hvilke karakterer der kommer til dit event. Men vi gør, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Desværre vil der også være events, som vi ikke kan indgå i pga. af restriktioner fra bl.a. Disney og Lucasfilm Ltd.

Medlemskab:

Foreningen stiller ingen krav om ejerskab af en dragt for at opnå medlemskab af foreningen.

Foreningen har to typer medlemskaber:

1. Medlemskab med dragt.

2. Medlemskab uden dragt/hjælpere.

For begge medlemskaber gælder, at det er gratis at være medlem af foreningen.

Medlemmer med dragt:

Dragterne i foreningen skal have en høj standard, og som udgangspunkt med reference i alle Star Wars filmene.
Alle dragter bliver inspiceret af foreningen før medlemmerne bliver godkendt, og derfor er det vigtigt, at alle nye ansøgere medsender billeder af deres dragter sammen med deres skriftlige ansøgning.

Da vi er en Star Wars forening for alle, modtager vi gerne ansøgninger fra både den lyse og den mørke side af Kraften, og børn er også velkomne i fællesskab med deres forældre.

Medlemmer uden dragt:

Medlemmer uden dragt benævnes hjælpere. Hjælperne har samme rettigheder og indflydelse som medlemmer i dragt. Hjælpere er ikke underlagt nogen form for begrænsning i forhold til beklædning til events, men disse opfordres til at iklæde sig Star Wars relaterede tøj, hvis dette haves.

Vores hjælpere er vores vigtigste allierede ude ved events, og deres opgaver kan bl.a. bestå af at hjælpe folk i dragt, tage billeder, snakke med børn og voksne, dele gaver og donationer ud og meget andet.

For begge typer af medlemskab gælder følgende:

Alle skal indsende en motiveret skriftlig ansøgning og evt. vedhæfte billeder af dragt/dragter til følgende adresse: info@troopersforcharity.dk

Herefter gennemgåes den skriftlige ansøgning og evt. billeder af dragt/dragterne, og bliver man godkendt i foreningen, får man svar herom hurtigst muligt.

Bliver den skriftlige ansøgning afvist, får man også besked herom hurtigst muligt.

Alle medlemmers status i foreningen revideres en gang hver halve år.

Vi består af en samling Star Wars fans, som har brugt megen tid på at bygge vores egne kostumer, så de er “screen accurate”, hvilket i sig selv kan være en dyr og lang proces.

Vi er hyggelige og omgængelige personer, som alle har et job ved siden af hobbyen.

Alle medlemmer har adgang til vores medlemsgruppe på Facebook, hvor man udveksler ideer, tanker og skriver sig op til foreningens forskellige events.

Hvorfor gør vi dette?

Vi gør det, fordi vi skaber glæde og opmuntring, hvorend vi kommer hen. Den glæde, de smil og den varme, som vi møder alle steder, er med til at motivere os, og gør, at vi gerne går den ekstra mil for lige netop de små smil. Vi besøger bla. børnehospitaler, fødselsdage, polterabender, biblioteker og en masse andre steder. Intet er for stort eller for småt til os.

Hvad koster det at få os ud til et event?

Da vi er en non-profit forening, modtager vi ikke penge for vores tilstedeværelse. Vi vil hellere have, at du donerer et beløb til en velgørenhedsorganisation i vores navn: “Troopers For Charity”, men dette er absolut ikke noget krav, i forhold til at få os ud til lige netop dit event.

Alternativt er man også meget velkommen til at donere gaver til os, som vi kan donere videre til de udsatte børn og unge. Vi har fået etableret to opsamlingsdepoter i Københavnsområdet, hvor gaverne kan blive opbevaret. Skriv en mail til os, hvis du har noget nyt og ubrugt, som du gerne vil donere til Troopers For Charity.

Kontakt os for yderligere information