Hvem er Troopers for Charity

Troopers For Charity er et fællesskab for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. Fælleeskabet bygger på 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med fællesskabet er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med, at vi har det sjovt og viser vores Star Wars dragter frem. Alt vores arbejde er 100 % non-profit og alt arbejde udføres ganske gratis og uden vederlag. Vi opfordrer dog til, at man overvejer, om man evt. har mulighed for at donere et valgfrit beløb til et velgørende formål i vores navn. Derved er både du og vi med til at sikre udsatte børn og unge alle tænkelige muligheder for at få den hjælp og støtte, som de har brug for.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores arbejde, uanset om dette måtte være ved et besøg på børnehospitalerne, julemærkehjemmene, en børnefødselsdag, en begravelse eller gennem et decideret indsamlingsevent sammen med en af vores samarbejdspartnere.

I Troopers For Charity er de gode gerninger, de gerninger der kommer fra hjertet.

Fælleskabet har på nuværende tidspunkt over 80 voksen- og børnemedlemmer, og er stødt voksende – både i medlemstal og samarbejdspartnere.

Da vi gør det hele frivilligt, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan komme til lige præcis dit event, eller hvilke karakterer der evt. kommer til dit event. Men vi vil gøre rigtig meget for at kunne opfylde dine ønsker. Desværre vil der også være events, som vi ikke kan indgå i pga. af restriktioner fra bl.a. Disney og Lucasfilm Ltd.

Hvorfor gør vi dette?

Vi gør det, fordi vi skaber glæde og opmuntring, hvor end vi kommer hen. Den glæde, de smil og den varme, som vi møder alle steder, er med til at motivere os, og gør, at vi gerne går den ekstra mil for lige netop de små smil. Vi besøger bla. børnehospitaler, fødselsdage, polterabender, biblioteker og en masse andre steder. Intet er for stort eller for småt til os.

Hvad koster det at få os ud til et event?

Da vi er et non-profit fællesskab, modtager vi ikke penge for vores tilstedeværelse. Vi vil hellere have, at du overvejer om du har mulighed for at donere et valgfrit beløb til en velgørenhedsorganisation i vores navn: “Troopers For Charity”, men det er ikke noget krav i forhold til at få os ud til lige netop dit event.

Vær venligst opmærksom på følgende inden en evt. henvendelse:

  • Hvor foregår eventen?
  • Hvad tid foregår eventen?
  • Er der omklædningsmuligheder i nærheden?
  • Er der særlige hensyn, vi skal tage?
  • Er der mulighed for forfriskninger?
  • Vi forbeholder os retten til at priotere mærkesager frem for andre events.
Kontakt os for yderligere information