Troopers For Charity er stolte over at kunne meddele, at vi har fået vores første officielle ambassadør.

Ralf Østergaard Christensen har sagt ja til at blive Troopers For Charitys første ambassadør, og blev i dag udnævnt i Fredensborg.
Ambassadørene er med til at hjælpe og støtte op omkring udsatte børn og unge, og er i deres hverv som ambassadør også med til at udbrede kendskabet til Star Wars universet og Troopers For Charity.

Ralf Østergaard Christensen udtaler i forbindelse med udnævnelsen:
“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og gøre en masse gode gerninger for de børn og unge, som vi kommer til at møde på vores vej. Med mit netværk vil jeg arbejde for at kendskabet til Troopers For Charity bliver udbredt og kendt vidt og bredt. Min store interesse er jo Star Wars og det at kunne være med til at gøre gode gerninger, og samtidig blive ambassadør for Troopers For Charity er bare helt fantastisk.
Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med arbejdet ❤️“.

Ralf tiltræder posten som ambassadør med omgående virkning.

Facebookpinterest